Vindusdekor

Skal du hindre innsyn, spre et budskap eller ønsker et interiørmessig eller eksteriørmessig designelement, er vindusdekor en løsning som kan løfte en hel fasade eller et kontorlandskap.

Vi leverer alt fra enkle dekorelementer som logo og tekst, til komplette dekorløsninger for hele bygg utvendig, hele etasjer med kontorlandskap og møterom mm. Vi kommer gjerne med forslag i forhold til lysforhold og bakgrunner, skal dekoren være på innsiden eller utsiden av vinduet, skal den inneha tekst el.l., - dekorative mønster, - være heldekkende eller delvis dekke vinduene.

Vindusdekor lar bedrifter markedsføre seg mot gaten, fortau og kjøpesentre. Vindusdekor er en billig måte å profilere logo og firmaet på, samtidig som det gir et seriøst og profesjonelt inntrykk.

Printfolie på vindu er enkelt og raskt å bytte ut, slik at butikkens vindusdekor kan tilpasses salg, ulike kampanjer eller omprofileringer.

For permanent vindusdekor kan det anvendes en mer sofistikert dekor i sandblåst folie, med utfresinger eller andre grep som gir en høyere designprofil.

Vi tegner unike forslag til vindusdekor for deg slik at du skal være trygg på hva du bestiller. Dette gjør vi ved å skissere opp vinduene i målestokk for at du på forhånd skal kunne se hvordan det tar seg ut. Da vil du også få en konkret pris å forholde deg til før du eventuelt aksepterer tilbudet.

 Send e-post til A12.no AS     Besøk oss på Facebook     Følg A12.no på Twitter     A12.no Hjemmeside