Bildekor

Det er ikke mange markedsføringsmetoder som har så stor effekt som bildekor. Kjøretøy sees av utallige potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Med dekor på flere biler og kjøretøy styrker du firmaets profil og seriøsitet. De blir sett i ditt nærmiljø og assosiers med firmaet.

Bildekor kan være fra små enkle merker til det å virkelig benytte bilens potensial som markedsføringskanal, enten for kampanjer over noen måneder eller dekor som sitter i årevis.

Vi hjelper til med å skissere forslag til alt fra biler, lastebiler, tilhengere og båter, slik at din dekor blir representerert på en best mulig måte.

Klistremerker på ansattes og kunders biler er gratis markedsføring.

For at du skal være trygg på hva du bestiller, setter vi opp forslag til dekor og eventuelle bilder. Dette gjør vi ved å bruke tegninger i målestokk, for at du på forhånd skal kunne se hvordan dekoren vil ta seg ut på kjøretøyet før du aksepterer et tilbud.

Det har blitt mer og mer vanlig å bruke bilder på biler, dette er en unik mulighet til å fremheve enkelte produkter eller kampanjer. Vi gjør alltid et godt forarbeid i forhold til bildekvalitet og legger vekt på at bildene skal ha så lang levetid som mulig.

Bildekortrender endrer seg raskt.

Bildekor med innslag av fotoelementer i farger er både smakfullt, pent og utrolig effektivt.

Bilder på en parkert bil sier ofte mer enn 1000 ord og fremhever produktdetaljer du vanskelig kan få beskrevet med kun tekst.

All fotodekor A12.no lager for montering på kjøretøy beskyttelseslamineres for å forhindre at printet slites bort av f. eks. bilvaskemaskiner og veisalt.

Vi setter opp prisede forslag slik at du både får vite hva det koster, samtidig som du får se hvordan dekoren vil se ut før du aksepterer et tilbud.

       

 Send e-post til A12.no AS     Besøk oss på Facebook     Følg A12.no på Twitter     A12.no Hjemmeside